Information Technology

ابر‌داده(metadata)

مفهوم ابرداده
 

واژه ابرداده یا meta data از ریشه لاتین meta به معنی ماهیت و data به معنی اطلاعات یا داده گرفته شده است. تاریخچه شكلگیری و افزایش بسامد كاربرد اصطلاح ابرداده به طور عمده به دهه ۱۹۹۰ و پیدایش شبكه جهانی وب(۴) در سال ۱۹۹۳ باز میگردد. در مورد ابرداده تا كنون تعاریف متعددی ارائه شده است، اما در سادهترین تعریف ابرداده به دادهها و اطلاعاتی درباره منابع اطلاعاتی اطلاق میشود. به تعبیر خاص ابرداده ابزاری است كه برای شناسایی، توصیف (۵)و ردیابی(۶) منابع اطلاعاتی الكترونیكی موجود در شبكه اینترنت به كار میرود. در اطلاعرسانی از ساده ترین تعریف برای ابرداده استفاده میشود و آن را دادههای سازمانیافته درباره دادهها میدانند. در واقع ابرداده، داده سازماندهیشدهأی است كه خصوصیات یك منبع( اطلاعاتی) را تشریح میكند.یا به زبان دیگر ابرداده اطلاعاتی است كه به صورت انعكاسی اطلاعات دیگر را مشخص میكند. یعنی دادهأی درباره دادهها میباشد. اصطلاح ابرداده، اصطلاح جدیدی نیست . كتابداران سالهاست كه در كتابخانهها به فهرست نویسی كتابها و مجلات میپردازند. فهرست كتابخانه خود نوعی ابرداده است كه برای یافتن كتابها و مجلات در زمینههای موضوعی خاص و بازیابی آنها از قفسه كتابخانه مورد استفاده قرار میگیرد.در واقع همانطور كه فهرستها (۷)در كتابخانهها برای جستجو، سازماندهی و بازیابی منابع كتابی و غیركتابی مورد استفاده قرار میگیرد، ابرداده نیز همچون فهرستی برای جستجو، سازماندهی و بازیابی منابع الكترونیكی موجود در شبكه جهانی اینترنت مورد استفاده قرار میگیرد.لذا با توجه به تعاریف بالا روشن میگردد كه ابرداده در واقع نوعی روش و ابزار برای سازماندهی و بازیابی منابع الكترونیكی شبكه اینترنت میباشد.برای عینیتر نمودن مفهوم ابرداده میتوان به این نكته اشاره كرد كه اطلاعات ابرداده أی در مورد یك منبع الكترونیكی برای مثال در محیط وب شامل اطلاعات مربوط به عنوان سایت یا منبع، موضوع، پدید آورنده سایت، ناشر، تاریخ نشر یا ایجاد سایت ، جزئیات مالكیت معنوی اثر، زبان، پوشش، توصیف و كلید واژههای قابل جستجو برای هر منبع و كدها و نشانههایی برای ردهبندی محتوایی مدارك میباشد.شایان ذكر است كه نشانههای ابردادهأی در شرایط عادی در مرورگرهای وب (۸) نشان داده نمیشوند ، اما با انتخاب گزینه source از منوی view.در هر كدام از مرورگرهای وب نظیر اینترنتاكسپلورر(۹) و یا نت اسكیپ(۱۰) میتوان ابرداده هر سایتی را ملاحظه نمود.

اهمیت و كاربرد ابرداده
 

ابر داده روشی نظاممند است كه منابع اطلاعاتی را برای كاربران دسترسپذیر(۱۲) و قابل فهم میسازد. اساس كاربرد ابرداده تسهیل جستجو، مكانیابی، انتخاب ، ارزیابی و مستند سازی منابع شبكهای میباشد كه موجب افزایش دقت بازیابی و تسهیل جستجوی منابع شبكه های میگردد. اما به تعبیر دقیقتر كاربردهای مهم ابر داده شامل موارد زیر میباشد.
۱-تسهیل جستجو و بازیابی منابع اطلاعاتی شبكه اینترنت
۲-نظم بخشیدن به منابع اطلاعاتی موجود در اینترنت
۳-توصیف پایگاههای اطلاعاتی، تصاویر دیجیتالی،(۱۳) فایلهای صوتی و سایر منابع غیر متنی شبكه
۴-تحلیل محتوا و نمایهسازی و سازماندهی انواع منابع اطلاعاتی شبكه
۵-تطبیق، اشتراك و یكپارچهسازی منابع اطلاعاتی ناهمگن شبكه اینترنت
۶-فراهمآوردن زمینه استفاده مجدد از انواع اطلاعات توزیع شده در محیط شبكه از طریق مستند سازی محتوای اطلاعات.۷-ایجاد امكان برای دسترسی كاربران شبكه به اطلاعات دقیق و مرتبط
۸-مدیریت برحجم گستردهای از اطلاعات شبكه اینترنت

عناصر و اجزای تشكیل دهنده ابرداده
 

اجزاء و عناصر تشكیل دهنده ابرداده به سه دسته كلی تقسیم میشوند كه عبارتاند از: الف) عناصری كه اساساً مربوط به محتوای منبع یا سایت میباشند: مثل عنوان، زبان، موضوع، توصیف، ارتباط، پوشش.
ب) عناصری كه با مالكیت منبع در ارتباط میباشند: نظیر مؤلف یا پدید آورنده، همكار، حقوق
ج) عناصری كه در اصل به ظاهر فیزیكی منبع مربوط هستند، مثل تاریخ، شكل یا قالب، (۱۴) مشخص كننده یا شناسه گر(۱۵)


نویسنده: Shirin Shekarchi ׀ تاریخ: سه شنبه 26 مهر 1390برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

جالبترین لوگو های گوگل

Dilbert 2002

World Cup 2002

Spirit on Mars 2004

Leonardo Da Vinci's Birthday 2005

 

 

 

 

 

نویسنده: Shirin Shekarchi ׀ تاریخ: سه شنبه 26 مهر 1390برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

اعتیاد در دنیای مجازی

ساعت ۴ صبح از خواب بیدار می‌شوید و می‌خواهید برای آب خوردن به آشپزخانه بروید، در‌ ‌بین راه‌ Email ها‌ی خود را چك می‌كنید. تصمیم می‌گیرید یكی‌ ‌دو سالی بیشتر در دانشگاه باشید، فقط بخاطر دسترسی رایگان به اینترنت‌. اگر یك روز<كانكت> نشوید احساس می‌كنید چیزی كم دارید، روزهای تعطیل و حتی روزهای معمولی روزتان را با چت آغاز می كنید و به پایان می برید... بله ، شما معتادید!
تا چند سال پیش پرسیدن این سوال كه آیا امكان دارد كسی به استفاده از اینترنت معتاد شود، سوالی عجیب بود اما اكنون اعتیاد به اینترنت به یك واژه آشنا تبدیل شده است.
از سال ۱۹۹۵ میلادی روانپزشكی بنام گلد برگ ، اعتیاد جدیدی را كشف كرد او با مردمی روبرو می‌شد كه برای دیدن مونیتور كامپیوترشان‌،‌‌خانواده‌را‌رها كرده‌اند ، این‌ها در‌ بسیاری‌از‌مواقع‌ترجیح می‌دادند وقت خود را با كامپیوتر و در سایت‌های مختلف اینترنت بگذرانند. گلدبرگ این اعتیاد جدید را كشف كرد و بتدریج سایر محققان جنبه‌های دیگر این اعتیاد را شناسائی كردند.
اعتیاد به اینترنت در یك برداشت كلی به استفاده مستمر از اینترنت اطلاق می‌شود و امكان دارد دامنه نتایج آن به كم خوابی، به خطر افتادن موقعیت شغلی و دگرگونی در روابط خانوادگی و اجتماعی منجر شود.
● بازی با كلمات
واژه‌های استفاده <طبیعی> و استفاده <اعتیادآور> از اینترنت واژه‌هایی هستند كه هنوز هم در میان محققان مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرند. البته از آنجا كه تحقیق در زمینه اعتیاد اینترنتی هنوز مراحل آغازین خود را طی می‌كند، به همین خاطر، شاهد تفسیرهای متفاوتی از استفاده اعتیادی اینترنت، اهمیت و شرایط آن هستیم.
امروزه روانشناسان حتی مطمئن نیستند كه اسم این پدیده را چه بگذارند. برخی از آنها ترجیح می‌دهند به جای واژه <اعتیاد به اینترنت>، از واژه <اعتیاد به كامپیوتر> استفاده كنند. چراكه هستند افراد زیادی كه ساعت‌ها با كامپیوتر كار كرده و به آن وابسته‌اند، اما اصلاً، به اینترنت حتی فكر نمی‌كنند. حتی بسیاری از روانشناسان در این مسئله تردید دارند كه آیا واژه <اعتیاد> برای توصیف زمانی كه مردم وقت زیادی را صرف استفاده از اینترنت می‌كنند، واژه مناسبی است.به هر حال واژه را هر چه كه بنامیم این واقعیتی‌است كه وجود دارد.
● علائم اعتیاد اینترنتی
مانند تمامی انواع دیگر اعتیادها، اعتیاد اینترنتی، نوعی اختلال و بی نظمی روانی ـ اجتماعی با مشخصه‌هایی چون تحمل (نیاز به افزایش زمان لازم برای كسب مطلوبیت برابر با زمان های اولیه استفاده)، علائم كناره‌گیری (به‌ویژه رعشه و ارتعاش، اضطراب، بی‌حوصلگی)، اختلالات عاطفی (افسردگی، تندخویی و بدخلقی)، و ازهم گسیختگی روابط و مناسبات اجتماعی (كاهش و یا فقدان روابط اجتماعی به لحاظ كمی یا كیفی) است.
علائم اعتیاد اینترنتی عبارتند از: مشكلات میان فردی و یا مشكلات در هنگام كار یا مطالعه، نادیده گرفتن مسئولیت‌های مربوط به دوستان، خانواده، كار و یا مسئولیت های فردی، كناره‌گیری پس از دست كشیدن از اینترنت، كج خلقی هنگام تلاش برای دست كشیدن از اینترنت، آن‌لاین ماندن بیش از زمان برنامه‌ریزی شده، دروغ گفتن یا مخفی نگهداشتن زمان واقعی كار با اینترنت از نظر دوستان یا خانواده، تغییر در سبك زندگی به منظور گذران وقت بیشتر با اینترنت، كاهش فعالیت فیزیكی، بی‌توجهی به سلامت شخصی و بی‌خوابی یا كم خوابی و یا تغییر در الگوی خواب به منظور گذران وقت در اینترنت.
از طرفی، افراد در صورت استفاده از اینترنت، نه تنها رفتارهایی متفاوت با الگوهای رایج در جامعه از خود نشان می‌دهند، بلكه نوع تفكرشان نیز با اكثریت افراد جامعه، متفاوت می‌شود. این افراد اندیشه‌های وسواسی راجع به اینترنت دارند، كنترل چندانی بر وسواس و انگیزه‌های اینترنتی‌شان نداشته و حتی فكر می‌كنند، اینترنت تنها دوست آنهاست. همچنین، این‌گونه افراد فكر می‌كنند كه اینترنت تنها جایی است كه آنها در آن، احساس خوبی نسبت به خود و جهان اطراف دارند.
● وسواس های فكری‌- ‌عملی
یكی از آسیب‌های روانی اینترنت به وجود آمدن وسواس است. از ویژگی های برجسته‌ وسواس، عدم‌ ‌توانایی مهار رفتارها یا اندیشه های خاص است. برای مثال فردی كه وسواس شست وشو‌ ‌دارد، نمی تواند میل به شست وشو را كنترل كند و گاهی تا ساعت‌ها‌مشغول‌شستن دست‌ها‌ ‌می‌شود.
اگر از فرد وسواسی بخواهیم عمل یا فكر وسواسی‌اش را كنار بگذارد دچار‌ اضطراب ‌شدیدی‌ ‌خواهد شد‌.‌این اختلال را می‌توان در بررسی كردن‌های پی در پی پست‌ ‌الكترونیك (وسواس عملی) یا دل نگرانی از‌ Online نشدن یك دوست (وسواس فكری) مشاهده‌ ‌كرد‌.
● هرزه‌ ‌نگاری
امروزه، به روز شدن فن آوری‌ها با سرعت زیادی صورت می‌پذیرد. در این میان اینترنت نه تنها توانسته در مدتی كوتاه عادت‌های خرید كردن،‌ ‌داده‌پردازی، تجارت و به طور كلی سطح زندگی ما را دچار دگرگونی كند بلكه، اصول و باورهای‌ ‌اخلاقی و حتی رفتار جنسی ما را هم دستخوش تغییر كرده است.
اگرچه هرزه نگاری یك كژكاری جنسی با تاریخچه طولانی است اما‌ ‌اینترنت اقدام به آن را آسان تر ساخته است. این كژكاری اغلب خود سرآغازی جهت ابتلا‌ ‌به سایر اختلال‌های جنسی مانند آزارگری، آزارخواهی، همجنس گرایی و... شناخته می‌ ‌شود‌.
● آزارگری‌
‌شاید كسانی را دیده باشید كه همیشه در اینترنت در حال‌ ‌پرسه زدن هستند تا دیگران را آزار دهند. مثلاً با هك كردن . آزارگری را شاید بتوان رفتار ضداجتماعی در دنیای مجازی‌ ‌نام نهاد. آیا تا به حال به واژه‌‌‌-SPAM هرزنامه- كه مثل مور و ملخ از دیوار صندوق های پست الكترونیكی بالا می روند برخورد كرده اید؟
SPAM ها را امروزه اغلب اهالی دهكده جهانی به عنوان یك‌ ‌مزاحم می شناسند. حال اگر فردی مثل یك هرزنامه مزاحم خلوت شما در دنیای مجازی شود، در واقع به آزارگری پرداخته است‌.
● یك چهارم معتاد
بنا بر گفته دكتر سعید معیدفر رییس انجمن جامعه‌شناسان ایران ‌۲۴/۳ درصد یعنی نزدیك به یك چهارم كاربران اینترنت در تهران اعتیاد به اینترنت دارند و این میزان بین سنین ‌۱۵ تا ‌۱۸ سال در مقایسه با سایر سنین بیشتر است به گفته دكتر معیدفر، بازدهی پایین، تا‡خیر در رسیدن به محل كار، عدم تحرك جسمی و چاقی، دردهای ناشی از استفاده از كامپیوتر مثل درد چشم و مفاصل، از جمله مواردی هستند كه مسئله اعتیاد اینترنتی را مهم جلوه می دهند.
وی معتقد است بر اساس پژوهش‌های انجام شده بین مسوِولیت پذیری و اعتیاد به اینترنت رابطه معنی داری وجود دارد. یعنی هر چه اعتیاد به اینترنت بیشتر باشد، مسئولیت پذیری اجتماعی كمتر است.
● هفت معیار اعتیاد
انجمن روانپزشكی آمریكا برای شناخت اعتیاد اینترنتی و افرادی كه به استفاده مفرط از اینترنت معتادند، معیارهایی را مشخص كرده است كه طبق آن، چنانچه بخواهیم فردی را معتاد به اینترنت بنامیم، باید حداقل سه مورد از معیارهای هفتگانه زیر، در طول یك دوره ۱۲ماهه (یك ساله) در وی دیده شود. معیارهای پیشنهادی این انجمن شامل ۷ مورد به شرح زیر است:
۱) تحمل. این معیار به معنای صرف زمان بیشتری برای اینترنت به منظور رسیدن به رضایت است. در این شرایط، با وجود صرف همان میزان وقت، میزان رضایتمندی كاربر كمتر است و نیاز به زمان بیشتری دارد تا به همان درجه از رضایت قبلی برسد.
۲) وجود دو یا چند علامت كناره‌گیری در طی دو روز در ماه كه بعد از كاهش و یا ترك مداوم استفاده از اینترنت حاصل می‌شود. این مسئله باید موجب بروز دردها و رنج‌ها و یا اختلالاتی در عملكرد اجتماعی، فردی و یا آموزشی شود.
۳) از اینترنت به منظور تخفیف و یا اجتناب از علائم كناره‌گیری استفاده ‌شود.
۴) از اینترنت، اغلب در دوره‌های زمانی پیش از آنچه كه در ابتدا مدنظر بود، استفاده‌شود.
۵)حجم قابل توجهی از وقت، صرف فعالیت‌های مربوط به كاربری اینترنتی (برای مثال، كتاب‌های اینترنتی، یافتن جستجوگرهای جدید وب، جست‌و جوی فروشندگان اینترنتی و جز این‌ها) ‌شود.
۶) به‌خاطر استفاده از اینترنت، از فعالیت‌های مهم اجتماعی، شغلی و یا تفریحی دست كشیده و یا كاسته ‌شود.
۷) فرد به‌دلیل استفاده مفرط از اینترنت، خطر فقدان روابط مهم، شغل، و فرصت‌های آموزشی و شغلی را بپذیرد.
● برای درمان چه كنیم
روان‌پزشكان معتقدند كه در صورت‌ ‌بروز علائم اعتیاد به اینترنت، منع كامل دسترسی به اینترنت نیاز نیست و توصیه هم‌ ‌نمی شود. اما باید تمهیداتی اندیشیده شود تا در نهایت به كاهش این دسترسی تا مرز‌ ‌اعتدال منجر شود‌. ‌برای مثال استفاده فرد از ۸ ساعت در روز به یك‌ ‌ساعت كاهش یابد‌. ‌قدم بعدی یافتن جایگزین مناسب برای اینترنت است.
بازگشت به گذشته و مقایسه آن با حال نشان خواهد داد كه كدام فعالیت خانوادگی و اجتماعی و شخصی مانند گذراندن وقت با همسر و فرزندان، دوستان، ورزش، مطالعه و خواب جای خود را با اینترنت تعویض كرده‌اند.
شناخت نقاط ضعف و قدرت هر شخص جهت ترك اعتیاد كاملاً به آمادگی روحی وابسته است و مراجعه به پزشك و در میان نهادن مشكلات شخصی و خانوادگی با وی كاملاً ضروری به نظر می‌رسد و نباید از آن غفلت كرد.

نویسنده: Shirin Shekarchi ׀ تاریخ: سه شنبه 26 مهر 1390برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

لیست 5 کتابخانه ملی کشورهای مختلف

1: كتابخانه ملي آلمان                    deposit-ddb

2: كتابخانه ملي روسيه                                 rsl

3:  كتابخانه ملي فرانسه                              bnf

4:كتابخانه ملي كانادا                             nlc-bnc

5:  كتابخانه ملي لبنان                        baakleen

 

نویسنده: Shirin Shekarchi ׀ تاریخ: جمعه 15 مهر 1390برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

فهرست 10 کتابخانه داخل کشور همراه با آدرس اینترنتی
ردیف
نام شهر
نام کتابخانه
نوع کتابخانه
1
تبریز
کتابخانه عمومی امیر خیزی
عمومی
2
ارومیه
کتابخانه دانشگاه صنعتی
دانشگاهی
3
اصفهان
کتابخانه دفتر تبلیغات اسلامی
عمومی
4
ایلام
کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه یلام
دانشگاهی
5
تهران
کتابخانه ایران شناسی مجلس شورای اسلامی
تخصصی
6
مشهد
کتابخانه تخصصی اسناد
تخصصی
7
زنجان
کتابخانه عمومی روزبه
عمومی
8
قم
کتابخانه پژوهشگان حوزه و دانشگاه
دانشگاهی
9
کرمان
کتابخانه هرندی
عمومی
10
گلستان
کتابخانه عمومی بشارت
عمومی
www.lib.ir


نویسنده: Shirin Shekarchi ׀ تاریخ: جمعه 15 مهر 1390برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

فيس‌بوك تمام لينك‌ها را ويروس‌يابي مي‌كند

فيس‌بوك براي يافتن ويروس‌هاي رايانه‌يي و ديگر خطرها به منظور بهبود امنيت بزرگ‌ترين شبكه اجتماعي، تمام لينك‌هايي را كه كاربرانش برروي آن‌ها كليك مي‌كنند، كنترل خواهد كرد.

به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، از امروز روزانه صدها ميليون لينك خروجي از سيستم امنيتي شركت "وب سنس" عبور خواهند كرد.

اين سيستم به نحوي موثر صفحات كاربران را كنترل كرده و مجموعه‌اي از آزمايش‌ها را براي يافتن تروجان، بوت‌نت و ديگر تهديدها اجرا مي‌كند. اگر اين سيستم مشكلي را در يك لينك شناسايي نكند، كاربر بدون هيچ علامتي كه كنترل آن را مشخص كند، امكان مشاهده آن صفحه را خواهد داشت.

درصورت شناسايي يك تهديد، فيس‌بوك هشداري را همراه با لينك‌هايي براي كسب اطلاعات بيش‌تر ارائه مي‌دهد.

اسپنسر پاركر از شركت وب سنس گفته است: فيس بوك هدف بزرگ جرايم آنلاين است و ما از تمام 750 ميليون كاربر فيس‌بوك محافظت خواهيم كرد.

بنا بر اعلام اين شركت هيچ‌گونه اطلاعات شخصي درباره كاربران فيس بوك دريافت نخواهد كرد و خدمات آن با حريم خصوصي افراد هيچ ارتباطي نخواهد داشت.

 

نویسنده: Shirin Shekarchi ׀ تاریخ: پنج شنبه 14 مهر 1390برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

تصاویری واقعی، با کیفیت LED!

صفحه نمایش بر خلاف تصور بسیار از کاربران یکی از اصلی‌ترین اجزای یک کامپیوتر می‌باشد.

لذا انتخاب یک مانیتور بی کیفیت علاوه بر پخش بد تصاویر ،می‌تواند سلامتی کاربران را به خطر اندازد.

به گزارش ایتنا، با توجه به این موضوع شرکت اسوس مدتی است محصولات را در این رده به بازار عرضه کرده است که نمونه‌ای از آن صفحه‌نمایش VE228 این شرکت است.

این محصول ۲۲ اینچی از جمله محصولاتی است که برای کاربردهای استاندارد به خوبی بهینه شده است و تمام نیازهای یک کاربر امروزی را برآورده می‌کند.

این محصول مجهز به پنل TN با میزان فاصله پیکسلی ۰.۲۴ میلی‌متر است و براساس اطلاعات ارائه شده در وب سایت این شرکت از زمان پاسخ‌دهی ۵ میلی‌ثانیه برخوردار است که برای نمایش فیلم و تصاویر سه‌بعدی مناسب است.

زاویه دید این محصول ۱۷۰ درجه در حالت افقی و ۱۶۰ درجه در حالت عمودی است که این موضوع امکان مشاهده تصویر را با حداقل تغییر کیفیت در زاویای مختلف میسر می‌کند.

اسوس یک دو جین امکانات ارتباطی را در این محصول تعبیه کرده است تا دیگر از لحاظ ارتباط با وسایل مختلف مشکلی نداشته باشید.

این صفحه‌نمایش مجهز به پورت‌های DVI، D-Sub و HDMI نسخه ۱.۳ است که این موضوع امکان اتصال آن را به کامپیوتر و Xbox۳۶۰ فراهم می‌کند.

برای رهایی کاربر از دست بلندگوها این شرکت دو بلندگوی دو واتی را در این محصول تعبیه کرده است که در کنار جک ۳.۵ میلی‌متری می‌تواند تا نیاز کاربران را برای خرید یک بلندگو را برطرف نماید.

به تمام این موارد نسبت کنتراست متغیر ۱۰۰۰۰۰۰۰ به ۱ (به علت وجود فناوری نور پس‌زمینه LED)، وجود فناوری Splendid با پنج حالت تنظیم تصویر و طراحی ساده و در عین حال زیبا را هم اضافه کنید تا ببینید اسوس چه پنجره‌ای را برای ورود به دنیای IT ساخته کرده است.

نویسنده: Shirin Shekarchi ׀ تاریخ: پنج شنبه 14 مهر 1390برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

پس از اشتباه بزرگ مايكروسافت، گوگل مرورگر كروم را به‌روز كرد

گوگل، نسخه به‌روز شده مرورگر كروم را براي كمك به كاربران متاثر از اشتباه برنامه آنتي‌ويروس مايكروسافت در حذف اين مرورگر به عنوان يك نرم‌افزار مخرب، منتشر كرد.

به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، نسخه‌هاي جديد مرورگر كروم براي كانال‌هاي استيبل و بتا در روز شنبه، يعني يك روز پس از اين‌كه آنتي‌ويروس مايكروسافت مرورگر كروم را به‌عنوان تروجان بوت‌نت زئوس شناسايي و فايل مرورگر كروم را در ويندوز رايانه‌هاي شخصي حذف كرده بود، انتشار يافت.

اگرچه مايكروسافت پس از اين اشتباه، يك فايل آنتي‌ويروس را دوباره منتشر كرد اما تعداد بسياري از كاربران كروم گزارش دادند كه قادر به نصب مجدد اين مرورگر نبوده و يا اينكه بوك مارك‌هاي مرورگر خود را از دست مي‌دادند.

گوگل جمعه گذشته با يك پست وبلاگ اقداماتي را كه كاربران كروم بايد براي بازگرداندن مرورگر خود انجام مي‌دادند توضيح داد. به‌روزرساني‌هاي كروم هم فرآيند حذف و نصب مجددي كه گوگل يك روز قبل مشخص كرده بود را مطرح كرده است.

نویسنده: Shirin Shekarchi ׀ تاریخ: پنج شنبه 14 مهر 1390برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

درباره وبلاگ

چنان باش که بتوانی به هر کس بگوئی مثل من رفتار کن. کانت


لینک دوستان

لینکهای روزانه

جستجوی مطالب

طراح قالب

CopyRight| 2009 , it88.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By: NazTarin.COM